מתכון לפסח: קוביות כף עם דלעת , תבלינים חמים ופסטו מעל 
באדיבות אבי שטייניץ עבור "אדום אדום"
מצרכים – ל 4-6 מנות 
1 ק"ג קוביות כף "אדום אדום " בגודל של 2X2 
250 גר דלעת חתוכה לקוביות 2 בגודל X2 
כוס כרישה פרוסה דק 
2 שיני שום 
2 מקלות קינמון 
2 כוכבי אניס
כ- 2 כוסות נוזל עוף 
3 כפות שמן קנולה 
מלח פלפל גרוס
לפסטו – 
1/2 כוס עלי בזילקום 
6 כפות שמן זית 
3 כפות צנוברים 
מעט מיץ לימון 
1/3 כפית הל טחון 
קורט מלח
הוראות הכנה –
* בסיר כבד מחממים את השמן , ממליחים ומפלפלים את קוביות הכף , משחימים את הקוביות תוך ערבוב .
* מוסיפים לסיר את הכרישה והשום ולאחר מכן את הקנמון והאניס , מערבבים היטב עד לזיגוג הכרישה , מוסיפים את הנוזל , מביאים לרתיחה , מכסים ומנמיכים את הלהבה , מבשלים כ- שעה לריכוך כמעט מוחלט של הקוביות .
* במקביל מכניסים את כל מוצרי הפסטו למיכל מוט ריסוק או בלנדר , ומכינים פסטו , תוך זילוף השמן בהדרגה למיכל הריסוק .
* מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים עוד כ- 10 דקות .
* מנחים בצלחת ההגשה ומזלפים מעל כף מהפסטו , מערבבים ונהנים .
בשר החלקים האחוריים מעט יבש מאלו הקידמיים , מעלתם הגדולה באחוזי השומן הנמוכים שלהם שהם המשפיעים על המרקם .
				
															






