השף ברק חורש מציג שלב אחר שלב איך להכין בקלות ובמהירות עוגה גבינה במנה אישית.

קטע זה הינו פרק מתוך תוכנית "העדשה – ספיישל מתכונים חלביים" שהופק לקראת חג שבועות ע"י פורטל נטוניוז
4 כוסות גביע (על רגל)

חומרים לתערובת הגבינה :
1 גבינה טוב טעם
1 מיכל שמנת מתוקה טרייה 32% של "טרה"
1 קופסא אינסטנט פודינג בטעם וניל
פקק תמצית וניל איכותית

חומרים לבסיס:
1 שרוול פתי בר בהיר
75 גר' חמאת "טרה"
1 כף סוכר

אופן הכנת הבסיס:
* מכניסים את כל החומרים למעבד מזון עם להב המתכת ומרסקים עד לקבלת תערובת "חולית" אחידה

אופן הכנת העוגה:
* מקציפים מעט את השמנת המתוקה עם תמצית הווניל ומוסיפים את האינסטנט פודינג וממשיכים להקציף לקצף חזק
* מקפלים את גבינת הטוב טעם לקצפת
* מניחים בתחתית הכוסות מחצית מכמות הבסיס ומזלפים על הבסיס מחצית מהקצפת
* בונים עוד שכבות של בסיס וקצפת נוספות לפי רצונכם (מפזרים על הקצפת את תערובת הבסיס ומעל מזלפים הקצפת וכך הלאה)
* מקשטים בבזיקת אבקת קקאו ומגישים

המלצת השף:
* ניתן להוסיף ענבים ירוקים לקצפת
* ניתן להכין את העוגה בתבנית במקום בכוסות
* ניתן לאחסן את העוגה מס' ימים במקרר עם כיסוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *