מתכון עוגת עתירת אנרגיות בריאות עם פירות יבשים, אגוזים ושקדים, מהירה וטעימה במיוחד.
באדיבות הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט

המצרכים הדרושים:
200 גרם תערובת של פירות יבשים חתוכים לקוביות
200 גרם אגוזים ושקדים
6 כפות קמח תופח
4 כפות סוכר
2 ביצים

אופן הכנה:
* מערבבים את הפירות היבשים, האגוזים והשקדים, הקמח והסוכר. מוסיפים את הביצים ומעבירים לתבנית האפייה.
* אופים כ – 25 דקות בחום של 170 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *