מתכון לחג שבועות: סלט קצוץ בעשבי תיבול, נענע, מיץ רימונים עם גבינת קוטג'

החומרים ל-6 מנות
* 2 מלפפונים קצוצים בקליפתם
* 3 עגבניות קצוצות
* 1 בצל סגול קצוץ
* 1/2 פלפל מכל צבע קצוץ
* 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
* כף נענע קצוצה
* כף מיץ רימונים
* 2 כפות שמן זית
* 1 גביע קוטג'
* מלח, פלפל

אופן ההכנה:
* מניחים בקערה מלפפון, עגבנייה, פלפל, בצל, נענע, פטרוזיליה, מיץ רימונים ושמן זית. מתבלים עם מלח ופלפל ומערבבים.
* מעבירים לקערת הגשה ומעל מניחים את הקוטג'.

טיפ: ניתן להגיש את הסלט כמנה אישית בקערת זכוכית לצד המנה העיקרית.

המתכון באדיבות שטראוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *