סלט קוסקוס מלא ופירות יבשים לטו בשבט.
באדיבות: השף גיא פרץ

חומרים:
350 גרם קוסקוס מחיטה מלאה – מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה
6 תאנים מיובשות
6 מישמש מיובש
2 כפות חמוציות מיובשות
3 גבעולי בצל ירוק
1 כף עלי נענע קצוצים
1 כף גרעיני חמנייה קלויים
2 כפות שמן זית כתית
מיץ מ-1 לימון
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס דק

אופן ההכנה:
* את הקוסקוס מניחים בקערה, מערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית, יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.
* את הפירות המיובשים חותכים לקוביות קטנות, קוצצים את הבצל הירוק, ומוסיפים את יתר החומרים.
* משהים במקרר למשך כשעה לספיגת הטעמים.

מתכון לט"ו בשבט באדיבות: השף גיא פרץ עבור חברת 'קוסקוס מזון'. עוד מתכונים לט"ו בשבט מחכים לכם כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *