מתכון לחג שבועות : סלט הגינה עם עגבניות שרי בוויניגרט בלסמי

חומרים ל-4-6 מנות
* 1 שקית לקט סלט הגינה של שטראוס
* 20 עגבניות שרי חתוכות לחצאים
* חצי כוס שמן זית
* רבע כוס חומץ בלסמי
* כף דבש
* כף חרדל דיז'ון גרגירים
* מלח, פלפל

אופן ההכנה:
* בקערה מניחים את לקט הסלט הירוק ומעל מפזרים את עגבניות השרי.
* בקערה נוספת או בצנצנת מערבבים את כל חומרי הוויניגרט ומפזרים על הסלט.

המתכון באדיבות שטראוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *