שניים מסמלי החג, רימונים ותפוחים (טריים ומיובשים), מצטרפים לסלט עלים, מעשירים את הטעם ומשדרגים את המראה.
באדיבות רות אוליבר לאתר בישולים של אסם
חומרים ל-6-4 מנות:
1 חבילה עלי חסה רומית קרועים לפיסות
1 חבילה (200 גרם) תערובת עלי בייבי
2 תפוחי עץ מזן גרני סמיט חתוכים לקוביות גסות
1/2 כוס תפוחים מיובשים קצוצים
גרגרים מ-1/2 רימון
3 גבעולי בצל ירוק (החלק הלבן בלבד) חתוכים דק
1 כוס רוטב חרדל ודבש לייט אסם
100 גרם אגוזי קשיו חצויים וקלויים
אופן ההכנה:
שמים בקערה גדולה את כל החומרים מלבד הרוטב והאגוזים
לפני ההגשה מוסיפים רוטב ומערבבים. מפזרים מעל אגוזי קשיו ומגישים.