שניים מסמלי החג, רימונים ותפוחים (טריים ומיובשים), מצטרפים לסלט עלים, מעשירים את הטעם ומשדרגים את המראה. 
באדיבות רות אוליבר לאתר בישולים של אסם

חומרים ל-6-4 מנות:

1 חבילה עלי חסה רומית קרועים לפיסות

1 חבילה (200 גרם) תערובת עלי בייבי

2 תפוחי עץ מזן גרני סמיט חתוכים לקוביות גסות

1/2 כוס תפוחים מיובשים קצוצים

גרגרים מ-1/2 רימון

3 גבעולי בצל ירוק (החלק הלבן בלבד) חתוכים דק

1 כוס רוטב חרדל ודבש לייט אסם

100 גרם אגוזי קשיו חצויים וקלויים

אופן ההכנה:

שמים בקערה גדולה את כל החומרים מלבד הרוטב והאגוזים
לפני ההגשה מוסיפים רוטב ומערבבים. מפזרים מעל אגוזי קשיו ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *