המתכון באדיבות "לחמי"

קורצני בצק בצורת פרח בשני גדלים ליצירת עוגיות תחתונות ועוגיות עליונות עם חורים

בצק פריך הנסיכה :

330 גרם קמח

250 גרם חמאה רכה

130 גרם אבקת סוכר

20 מ"ל חלב

גרידה מתפוז אחד

1 כפית מחית וניל טבעית

להרכבה:

ריבת תות למילוי

אבקת סוכר לפידור

אופן הכנה:

במיקסר עם וו גיטרה נקרים חמאה, נוסיף אבקת סוכר. ניתן למסה לתפוס מעט נפח.

נוסיף וניל וגרידת תפוז וניתן לבצק להתאחד. נוסיף את הקמח  והחלב ונערבל רק עד שהמסה אחידה.

נרדד בין ניירות אפייה ונקרר לפחות שעה. נקרוץ ונסדר ברווחים על גבי מגש ונייר אפייה.

נקרר מעט את העוגיות הקרוצות ונקרוץ שוב כמחצית מהעוגיות במרכז בצורת פרח.

נאפה על 150 מעלות כ 15-20 דקות עד להזהבה.

הרכבה:

ראשית מפדרים את העוגיות העליונות באבקת סוכר.

מדביקים את העוגיות עם ריבה בעזרת שק זילוף.

שומרים בכלי אטום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *