באדיבות השף ברק משי חורש לטרה.

החומרים הדרושים ל– 5 מנות:
2 כוס חלב 3% של טרה
2 מיכלי שמנת מתוקה של טרה 32%
2 כף שוקולד השחר
3 כפות (שטוחות) סוכר
5 כפות אורז טחון/ אפשר גם רגיל – לבחירה.
סירופ שוקולד (לא חובה)

אופן הכנה:
* מחממים בסיר על להבה נמוכה את החלב, שמנת המתוקה, הסוכר והאורז תוך כדי ערבוב תמידי
* לאחר כ – 10 דקות, מוסיפים את שוקולד השחר ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה (כמו פודינג)
* מסירים מהאש ומוזגים לצלוחיות אישיות.
* לפני ההגשה מוסיפים מעט סירופ שוקולד (למי שמעוניין) ומגישים

ניתן לאכול את מעדן האורז גם קר… פשוט להכניס למקרר למס' שעות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *