באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

חומרים (6 מנות)

אופן ההכנה:

המולארד שתי וערב בסכין חד. מניחים על מחבת כאשר העור מונח כלפי מטה ומתחילים בצריבה  (אין צורך להוסיף שמן בשל שכבת השומן של העור). צורבים במשך כ- 4 דקות מכל צד ומכניסים לתנור למשך 6 דקות. מוציאים מהתנור למנוחה של 3 דקות ומניחים במקום חמים – עד לפריסת הנתחים.

לשישיות, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים סוכר דק. מכניסים את הפירות לחלקו העליון של התנור (למקור החום החזק) לזיגוג של כ- 3 דקות  – עד לקירמול הפירות.

המולארד מומלץ לטגן לדרגת מדיום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *