מתכון לפסח: עלי וייסבראטן על סלט שעועית ירוקה, עגבניות מיובשות ושקדים
באדיבות אבי שטייניץ עבור "אדום אדום"

מצרכים – ל4 מנות
400 גר וייסבראטן "אדום אדום "
שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס

לסלט
400 גר שעועית ירוקה טריה
3/4 כוס עגבניות שרי מיובשות
גרידת לימון מלימון אחד
100 גר שקדים מולבנים חצויים
חבילה רוקט
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס

הוראות הכנה
* פורסים את הנתח לפרוסות הדקות ביותר שניתן , משטחים בעזרת הסכין או פטיש שניצלים .
* מורחים את הפרוסות הדקות בשמן זית מצידם העליון ממליחים ומפלפלים .
* את כל חומרי הסלט מניחים בקערת עירבוב , מתבלים ומניחים במערום על 4 צלחות סלט .
* מחממים היטב מחבת פסים ומושחים במעט שמן זית , צורבים את הנתחים בזריזות משני צידיהם , אין צורך לטגן יתר על המידה , ברגע שהצבע משתנה הופכים מיד ולאחר כ20 שניות מניחים על הסלט , מגישים מיד .

חשוב מאוד להכין את הסלט ולהניח בצלחת לפני צריבת הבשר, על הבשר להיות מוגש ממש עם צאתו מהמחבת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *