מתכון מיוחד לראש השנה: עוף בתפוח ודבש
חומרים:
 10 שוקי עוף
 1 צנצנת רוטב שום דבש קנור
 2 תפוחים ירוקים מסוג גרנד- מגולענים ופרוסים לרצועות דקות.
אופן ההכנה:
 * לשטוף היטב את השוקיים ולהניח בתבנית אפייה.
 * לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות
 * להוציא את התבנית מן התנור ולהסיר את נייר האלומיניום. לפזר את רצועות התפוחים מעל העוף, לצקת את הרוטב ולערבב היטב.
 * להחזיר את התבנית לתנור ל- 30 דקות נוספות.
 * מומלץ להגיש בתוספת פירה בטטה או תפו"א אפויים.
המתכון: באדיבות קנור
בתאבון!
				
															






