לרגל פסח, עלית קפה מציעה מתכון : עוגת קקאו אגוזית כשרה לפסח באדיבות השף ניר צוק.

רכיבים:
½ 4 כפות קקאו עלית
½ 1 כוסות סוכר
½ כוס מים
200 גר' חמאה רכה
5 ביצים מופרדות
100 גר' קוקוס
50 גר' אגוזים קצוצים
½ כוס קמח מצה תופח
2 כפות ברנדי

לציפוי:
4 כפות מים
3 כפות קקאו עלית
3 כפות סוכר

אופן ההכנה:
* בסיר קטן מבשלים את קקאו עלית, סוכר וחצי כוס מים על אש קטנה עד לבעבוע.
* מערבבים לתוך החומרים שבסיר – חמאה, חלמונים, קוקוס, אגוזים, קמח המצה וברנדי.
* אופים בתבנית קפיצית בקוטר 26 בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 35 דקות.

לציפוי:
* ממיסים את קקאו עלית והסוכר ב- 4 כפות מים
* יוצקים על העוגה בעודה חמה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *