מתכון מרענן לקיץ קינוח בריא עם חלבון

חברת הרבלייף מציעה לקיץ קינוח מצנן, טעים שניתן לאכול ללא נקיפות מצפון.  

מצרכים: 

יוגורט דל קלוריות (בכל טעם)

2 כפות אבקה להכנת משקה בתוספת ויטמינים ומינרלים, פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף (אפשרי גם בטעם שוקו)

פרי שאוהבים (חצי תפוח/חצי אפרסק /תותים/כף פירות יער)

2 קוביות שוקולד מריר 85%

3 כפות חלב אורז או שקדים

אופן ההכנה :

מערבבים את היוגורט עם 2 כפות אבקה להכנת משקה פורמולה 1.

מקפיאים את היוגורט לחצי שעה עד 45 דקות.

חותכים תפוח או אפרסק או פרי אחר ומניחים מעל היוגורט הקפוא.

ממיסים 2 קוביות שוקולד מריר 85% עם מעט חלב אורז שקדים עד שמתקבל שוקולד חם ונוזלי ושופכים אותו מעל הגלידה עם הפרי. 

ערכים למנה:

יוגורט דל קלוריות: כ-60 (קק"ל)

חצי אפרסק או חצי תפוח או כף פירות יער: כ-30 עד 50 קק"ל

2 קוביות שוקולד מריר: 100 קק"ל

2 כפות אבקת חלבון של הרבלייף: 184 קק"ל