קנולי מטוגן ממש כמו איטליה

המותג מאסטר שף מציג מתכון לקנולי מטוגן, לאירוח מושלם או לארוחה חלבית מפנקת שתשאיר לכם טעם של עוד..

חומרים ל-4-6 מנות:

6 גלילי קנלוני

למלית:

250 גרם ריקוטה (או טוב טעם)

150 גרם גבינה צהובה מגוררת

1 ביצה

מלח ופלפל

לציפוי:

1 כוס קמח מאסטר שף

2 ביצים טרופות

1 כוס פירורי לחם מוזהבים מאסטר שף

להגשה: פסטו איטלקי מאסטר שף, פסטו עם עגבניות ובזיליקום מאסטר שף

  1. מערבבים את הגבינות עם ביצה, מלח ופלפל.
  2. מבשלים את גלילי הקנלוני במי מלח רותחים 4 דקות. מוציאים בכף מחוררת ומצננים.
  3. לגלילים קטנים יותר- מומלץ לחצות את הגלילים לשניים. (לא חובה)
  4. ממלאים בתערובת הגבינות ומקררים.
  5. מכינים 3 קעריות עם קמח, ביצים ופירורי לחם. טובלים בקמח, בביצה ומצפים בפירורי לחם. עד שלב זה אפשר להכין מראש.
  6. ממש לפני ההגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים 2-3 דקות עד להזהבה.