לקראת החופש הגדול, בו הילדים נמצאים שעות רבות בבית, סדר היום משתנה ואיתו הרגלי האכילה שלהם. המותג ברילה מציע מתכון קל להכנה, טעים וניתן להכין איתו עם הילדים: מאק אנד ציז.
להכנת הפסטה:
1 חבילת פנה / פנה חיטה מלאה ברילה
6 פטריות שמפיניון מגוררות גס
1 בצל קצוץ דק
200 גרם גבינת צ'דר מגוררת
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
20 גר' חמאה
לבשמל:
2 כפות חמאה
2 כוסות חלב
3 כפות קמח
כפית מלח
קורט אגוז מוסקט
אופן הכנה:
- מבשלים את הפסטה ומסננים
- במחבת או קלחת ממסים חמאה ומוסיפים קמח ומלח, תוך כדי בחישה מוסיפים חלב
- מוסיפים את קערת הפסטה המבושלת.
- במחבת אחרת מטגנים בחמאה את הבצל , הפטריות והמלח כ-4 דקות ומוסיפים לקערת הפסטה, מוסיפים צ'דר מגוררת ומערבבים.
- משמנים תבנית אפייה בחום של 180 מעלות כ-25 דקות