מתכון לטירמיסו, עוגת גבינה איטלקית ללא אפייה.
באדיבות מותג אלפרו.

המצרכים הדרושים להכנת 4 מנות:
1/3 כוס שמנת צמחית 5% שומן של אלפרו
130 גרם גבינת ריקוטה
גביע מעדן סויה וניל של אלפרו
2 כוסות אספרסו
1 כף אמרטו
1/2 חבילה של עוגיות בישקוטים
2 גר אבקת אגר / אבקת ג'לטין
לקישוט המנה: אבקת קקאו, פטל וגרגירי יער

אופן ההכנה:
* מוסיפים לאט תוך כדי ערבוב את אבקת האגר/ ג'לטין אל תוך השמנת הצמחית 5% שומן של אלפרו עד שהיא נמסה ומתקבל מרקם אחיד.
* מערבבים את גבינת הריקוטה עם מעדן הווניל של אלפרו ומוסיפים את הבלילה אל תוך תערובת השמנת.
*  מסדרים את עוגיות הבישקוטים במגש גדול. מערבבים את האספרסו עם אמרטו, ויוצקים את תערובת הנוזלים מעל לבישקוטים. מניחים את המגש עם הבישקוטים לספוג את הנוזלים.
*  מניחים בתבנית שכבה אחת של הביסקוטים הספוגים ויוצקים מעל שכבה של תערובת השמנת. חוזרים על הפעולה ליצירת כמה שכבות של בישקוטים ושמנת ומסיימים בשכבה של תערובת השמנת.
*  מניחים את הטירמיסו במקרר למשך כמה שעות. לפני ההגשה זורים מעל שכבה של אבקת קקאו ומקשטים עם פטל וגרגרי יער אדומים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *