מתכון לסלט פסטה בשרי – קליל ומהיר הכנה לימי הקיץ החמים. באדיבות שף שבי בכר, מנהל מערך קולינריה בבית הספר למלונאות "תדמור".

מצרכים:
2 כוסות פסטה טרייה לאחר בישול
½ כוס זיתים שחורים מגולענים/טבעות
½ כוס חזה הודו מעושן
1 כוס עגבניות מיובשות חתוכות לקוביות (או: ½ כוס עגבניות מיובשות ו-½ כוס עגבניות שרי, או 1 כוס עגבניות שרי)
1 כוס פטריות חתוכות דק
2 כפות מיונז
חופן בזיליקום קצוץ
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים ומגישים קר.

הצעות גיוון:
ניתן להחליף את הפטריות וחזה העוף המעושן באספרגוס ושעועית לימה ירוקה מבושלים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *