המתכון באדיבות מסעדת צ'או בלה –CiaoBella רח' שנקר 18, הרצליה פיתוח

מצרכים:
שמנת 42%
40 גרם דלעת
20 גרם תרד
20 גרם בצל מקורמל
20 גרם רוקפור
טימין
בזיליקום
אגוז מוסקט
פרמז'ן

אופן הכנה:
פסטה- מרתיחים מים עם טיפה שמן, מכניסים את הפסטה ומבשלים 8-9 דקות. לאחר מכן מסננים ומצננים.
רוטב- מוסיפים למחבת 20 גרם חמאה, כשהיא נמסה מוסיפים את כל שאר המצרכים חוץ מהפרמז'ן.מחכים עד שהשמנת תצטמצם ומוסיפים את הפסטה.
מקפיצים הכל ביחד וכשמגישים בצלחת מפזרים מלמעלה גבינת פרמז'ן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *