המתכון באדיבות: "פסטה נונה"

מצרכים:
קופסה רוטב נפוליטנה "פסטה נונה" (רוטב עגבניות)
100 גרם זיתים שחורים
3 כפות שמן זית
שן שום
כפית אורגנו קצוץ
כפית בזיליקום קצוץ
כף גבינת פרמזן מגורדת
כף גבינת פטה מגורדת

הוראות הכנה:

לטגן את השום בשמן זית עד קבלת גוון זהוב. להוסיף רוטב עגבניות, זיתים ועשבי תיבול. לבשל כ-5 דקות.
להוסיף את הרביולי המבושל לרוטב ולבשל יחד כ-2 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *