המתכונים באדיבות שטראוס מזון טרי

1 שקית פסטה לורנצו טרייה טורטליני נפוליטני במילוי גבינה ועגבניות מיובשות.

אופן הכנת הטורטליני:
מרתיחים כ-8 כוסות מים ל-400 גרם פסטה.
מרוקנים את הפסטה למים הרותחים.
מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף).

המצרכים הדרושים לרוטב:
4 פלפלים אדומים
21 כפית פלפל
100 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל

אופן הכנת הרוטב:
קולים את ארבעת הפלפלים על האש או בתנור. מניחים בתוך שקית ניילון לאחר הקלייה "להזיע" כ – 15 דקות וקולפים. קוצצים דק.
במחבת ממיסים חמאה ומוסיפים את הפלפלים והשום, מטגנים קלות ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הפסטה ומגישים.

טורטליני גבינה מעושנת עם רוטב אגוזי מלך
1 שקית פסטה לורנצו טרייה טורטליני טוסקני במילוי גבינה מעושנת.

אופן הכנת הטורטליני:
מרתיחים כ-8 כוסות מים ל-400 גרם פסטה.
מרוקנים את הפסטה למים הרותחים.
מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף).

המצרכים הדרושים לרוטב:
150 גרם אגוזי מלך
2 כפות פרמזן
2 כפות שמן זית
50 גרם חמאה
1 שמנת מתוקה
מלח ופלפל

אופן הכנת הרוטב:
יוצקים שמן זית וחמאה למחבת, מוסיפים את האגוזים ומקפידים עד להזהבה. מוסיפים את השמנת המתוקה מתבלים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה המבושלת מערבבים ביחד, מפזרים את הפרמזן ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *