פיצה, המאכל האהוב על רובנו, יכול להיות גם בתפריט פסח.
מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת, מעניק מתכון של פיצה כשרה לפסח.
חומרים:
0.5– ליטר חלב
3 – ביצים
400 גרם- קמח מצה
180 גרם – קמח תפ"א
10 גרם אבקת אפיה
מלח
50 גרם – מרגרינה מומסת
רוטב עגבניות
גבינה מגורדת
אופן הכנה:
* מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק טוב.
* נותנים לבצק "לנוח" כשעה.
* פותחים את הבצק, מורחים את הרוטב ומעל מפזרים גבינה מגורדת ( ניתן להוסיף פטריות, זיתים, בזילקום וכ"ו)
* אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.
הקליקו לעוד מתכונים לפסח