מצרכים:

סלט עדשים חם צילום אפיק גבאי
סלט עדשים חם צילום אפיק גבאי

ההכנה:

מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח וצולים בתנור על תבנית מרופדת בנייר אפייה, למשך 20 דקות עד שהן משחימות.

במחבת רחבה מניחים שמן זית ובצל קצוץ, מערבבים מוסיפים את העדשים ואת קוביות הדלעת ומערבבים. מוסיפים רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון וחומץ בלסמי, מוסיפים פטרוזיליה מערבבים ומסירים מהאש, מגישים עם שקדים קלויים מעל.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *