מאיר רוזנברג, השף של מלון רימונים גלי כנרת, מציע מתכון אהוב במיוחד על טהרת הצומח: קרם בורלה על בסיס טבעוני ללא מוצרי חלב

חומרים ל – 5 מנות

600 סמ"ק חלב קוקוס

1/2 כוס סוכר

1/2 כפית תמצית וניל

1 כף קורנפלור

1/4 כוס מים

2 כפות סוכר חום 

אופן הכנה

* מבשלים על חום נמוך את חלב הקוקוס עם הסוכר (1/2 כוס) והתמצית וניל.

* לאחר רתיחה ממשיכים בישול על חום נמוך עוד 3 דקות.

* מערבבים את הקורנפלור עם 1/4 כוס מים קרים ומוזגים לחלב קוקוס הרותח, מערבבים ולאחר רתיחה מכבים את האש.

* מוזגים את הרוטב לקערות חרס (קטנות) ומקררים עד לקבלת מרקם קשה

* מפזרים את הסוכר החום בכל קערה ובעזרת ברנר ממיסים את הסוכר עד לקבלת קרמל.

* מקררים ומגשים. 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *