מתכון לשבועות קישואים במילוי גבינת ריקוטה וטפאנד זיתים ירוקים של פרסקו מאת השף סהר רפאל.
מרכיבים
3 קישואים
200 גרם גבינת ריקוטה
2 כפות טפנד זיתים ירוקים של פרסקו
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
1 שן שום כתושה
אופן הכנה
* חותכים את הקישואים ל- 5, ובעזרת כף פריזאית מוציאים מהחלק הפנימי של הקישוא.
* מטפטפים מעל מעט שמן זית,מלח ופלפל ואופים בתנור שחומם לטמפ' של 180 מעלות במשך 15 דקות.
* לאחר שהקישואים מוכנים מניחים אותם בצד שיתקררו.
* מערבבים את גבינת הריקוטה עם טפאנד של זיתים ירוקים של פרסקו ומתבלים במלח, פלפל ושום.
* באמצעות שקית זילוף ממלאים את הקישואים בתערובת גבינה וטפאנד באופן שתערובת הגינה תבלוט מעל לקישוא.
* מגישים ונהנים.
המלצת השף
אפשר לקשט את המנה עם עשבי תיבול טריים, לכסות בפרוסה דקה של קישוא קלוי, אגוזי מלך או כל דבר המשתלב עם טעמי הקישוא ומטבל הגבינה.