אנו גאים לשתף לכם מתכון למנת גורמה מרשת בתי הקפה  גרג –  פסטייה גבינות 😛  

מנה המשלבת רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות במיוחד לערבי הקיץ !

מתכון לפסטייה גבינות – כמות ל-10 רולים

מצרכים למילוי :

20 גרם שמן זית

60 גרם בצל קצוץ

50 גרם פטריות קצוצות

50 גרם גבינת צ'דר

50 גרם פטה 5%

100 גרם מוצרלה וצהובה

20 גרם חמוציות

20 גרם פטרוזיליה

1 כפית שטוחה קינמון

1 כפית שטוחה כמון

1 כף סילאן

עטיפה:

10 יחידות עלי סיגר

"דבק" עשוי מקמח ומים

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית, לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות, לקרר היטב את המילוי. לחמם תנור ל-220 מעלות.

לשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך, לרוחב כל העלה עד 2 ס"מ מהקצה. לגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים. למרוח בשמן זית את הרולים, לפזר עליהם מעט סומסום ולהכניס את הרולים לתנור למשך כרבע שעה עד שמשחימים.

לעיטור המנה מומלץ לזלף טחינה/סילאן לפי הטעם.

צילום: אלעד גוטמן

בתאבון 😎

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *