מאת שמרית גולדברג צפדיה- שפית הבית של ניופאן גורמה
מצרכים
:

4 ביצים

2 כוסות חלב

100 גר' חמאה מומסת

1/2 כוס סוכר

3 כוסות קמח

4 כפיות אבקת אפייה

1/2 כפית מלח

תרסיס שמן לשימון

אופן ההכנה:

  1. טורפים את הביצים, החלב, החמאה המומסת והסוכר בקערת המיקסר עם וו הקצפה למשך 2 דק'.
  2. בקערה נפרדת מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, ומוסיפים לתערובת שבקערת המיקסר. מערבבים רק עד קבלת מסה אחידה.
  3.  יוצקים 2 כפות מהבלילה למחבת הפנקייק בעזרת מצקת. כאשר נוצרות בועות הופכים ומטגנים עוד כחצי דקה, מוציאים ומגישים עם רוטב שוקולד, מייפל, או מה שאוהבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *