לכבוד פורים, מתכון נהדר לעוגת פרג עם נטיפי שוקולד לבן.
מתכון לעוגת פרג עם נטיפי שוקולד לבן
* מחממים תנור ל 160- מעלות צלסיוס ומשמנים היטב תבנית אפייה.
* מערבלים במיקסר את תערובת עוגת הווניל של פילסברי עם ¾ כוס מים, ¾ כוס שמן ו- 3 ביצים במהירות בינונית למשך 2-3 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
* מוסיפים 80 גרם פרג טחון ומערבבים היטב.
* מוסיפים 70 גרם שברי שוקולד לבן או שוקולד צ'יפס לבן ומערבבים היטב
* מעבירים לתבנית המשומנת ומחליקים.
* אופים על פי זמני האפייה המופיעים על האריזה או עד שקיסם שנעצנו בעוגה יוצא נקי.
המלצה:
* במקום להשתמש בתבנית אפייה רגילה, ניתן לצקת את הבלילה לתבניות מאפינ'ס קטנות.
* את העוגה או המאפינ'ס מניחים בתוך קופסת קרטון מעוטרת, קושרים את הקופסא בסרט חגיגי – והרי לכם משלוח מנות מהודר וייחודי.
באדיבות: פילסברי