• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
חיפוש
נטו ניוז : מתכונים | טיפים | צרכנות – מתכונים לפסח
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
  • מתכוני מרקים
  • מתכונים
  • מתכונים חלבי
  • טיפים
  • טיפים לבית
עוגיגיות קוקוס ושוקולד לפסח
ראשי » מתכוני חגים » עוגיגיות קוקוס ושוקולד לפסח

עוגיגיות קוקוס ושוקולד לפסח

"עוגיגיות" כביטוי לעוגה הנאפית בתבנית ונחתכת לריבועי עוגיות לאחר האפייה. המתכון מאת: שי חנוך, שף-קונדיטור קונדיטורית אינגליש קייק.

"עוגיגיות" כביטוי לעוגה הנאפית בתבנית ונחתכת לריבועי עוגיות לאחר האפייה. המתכון מאת: שי חנוך, שף-קונדיטור קונדיטורית אינגליש קייק.

את העוגיות שומרים בכלי אטום בקירור, כך שהם נשמרות לאורך זמן. משתמשים בתבנית אפיה בגודל X25 25ס"מ, מרופדת בנייר פרגמנט (אפייה).

חומרים לעוגה
150 גר' חמאה
150 גר' סוכר
80 גר' קוקוס
100 גר' קמח שקדים (שקד טחון מולבן)
50 גר' קמח תפוח אדמה
20 גר' קקאו
5 גר' אבקת אפיה (כשל"פ)
2 ביצים טרופות
1 כפית תמצית וניל

לציפוי
100 גר' שוקולד מריר
20 גר' חמאה
50 גר' אבקת סוכר
50 מ"ל חלב

לעיטור
קוקוס לבן טחון (שבבי קוקוס)

אופן ההכנה
* את החמאה ממיסים במיקרוגל ומוסיפים פנימה תוך כדי בחישה: סוכר, קוקוס, שקדים, קקאו, קמח תפוח אדמה, קמח שקד ואבקת אפיה.
* מוסיפים את הביצים הטרופות ומעבדים לבצק אחיד.
* משטחים ע"ג התבנית ומחליקים את התערובת לשכבה אחידה.
* אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, כ 20 דקות.

בזמן שהעוגה נאפית מכינים את הציפוי:
* בסיר כפול, על אמבט מים חמים, ממיסים את השוקולד והחמאה. לאחר ההמסה מסירים ומוסיפים את הסוכר והחלב. בוחשים היטב. כאשר העוגה מוכנה, מורחים את הציפוי וזורים מעל את שבבי הקוקוס.מצננים כ 30 דקות, חותכים לקוביות ומעבירים לכלי אחסון.

לשתף
  • Google
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • הדפסה
  • אימייל
  • Facebook

קשור

מתכוני חגים מתכונים מתכונים לפסח עוגות ומאפים
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

המתכונים והטיפים הנצפים ביותר
  • מתכוני מטבלים וממרחים לשבועות
  • מתכון לחג שבועות: פשטידת טונה וגבינות
  • מתכון לשבועות: כדורי גבינה מתוקים
  • מתכונים חלבי
  • גלידת אפרסקים ביתית
  • פיצה סלמון פיסלה
  • מתכון לסעודה מפסקת: נתחי אנטריקוט צלויים, בצל מטוגן, כמון ופטרוזיליה על פיתה אפויה בשמן זית
  • איזה מזרון: ספוג כחול או לבן? עטוף בבד או עדיף בלי?
  • מוקפץ נודלס ברוטב חמאת בוטנים
  • עוגת ג'פונז
המתכונים והטיפים כי חדשים
אוזני המן מנוקדות
מתכונים
מתכון טבעוני להכנת עוגיות עם ריבה
מתכוני חגים
מתכון להכנת דונאטס טבעוני
מתכוני חגים
עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות
מתכוני חגים
פייסבוק
  • נטו ניוז מתכונים לשבועות, טיפים, צרכנות
  • אודות
  • יצירת קשר
כלי ניהול אתרים

No story History
קידום אתרים - NetoMedia
בניית אתרים נטו מדיה
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס