הפתרון המושלם לארוחה קיצית, מרעננת, משביעה ושיש בה הכל, הוא סלט שיכול להיות מוגש בארוחה משפחתית, באירוח או בכל אירוע.

מתכון לסלט פטה ארטישוק, גם טעים וגם מקשט כל שולחן.

סלט פטה ארטישוק ל-3 סועדים

מרכיבים:

רוטב שמן זית מיץ לימון

מרכיבים ל 3-4 סלטים:

אופן הכנת הרוטב לסלט :

מערבבים את כל המרכיבים במיקסר או במעבד מזון ומוסיפים לפי הטעם (יש לערבב היטב לפני התיבול)

אופן הכנת הסלט: מכניסים לקערת ערבוב את כל הירקות, הזיתים והחסות. מטבלים ברוטב שמן זית כתית ומיץ לימון לפי הטעם, מערבבים בעדינות על מנת לא לפצוע את החסות או את הירקות.

בצלחת הגשה עמוקה מסדרים את החסות עם הירקות ומגרדים בעזרת פומפייה את גבינת הפטה ומעליה מניחים את הארטישוק החצוי. מקשטים את הסלט בצנוברים קלויים ומעט פטרוזיליה קצוצה.

ב ת א בו ן !!!!

המתכון באדיבות שף אילן פנחס, השף הראשי של רשת מסעדות ההמבורגר BBB – צילום: גליה אבירם, בועז לביא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *