אתם מארחים ורוצים לשדרג ולגוון את השולחן החגיגי "ויליגר" מציעה מתכון של סלט פול ירוק עם טונה בשמן קנולה.
חומרים:
3 כוסות גרגירי פול ירוק טריים או קפואים
בצל אדום קצוץ דק
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות דק
1 פלפל אדום חריף, טרי, פרוס
1 כוס כוסברה (או פטרוזיליה) קצוצה
4 כפות נענע טרייה קצוצה
1 כפית קליפת לימון מגורדת
רבע כוס מיץ לימון
שליש כוס שמן זית
מלח,פלפל שחור טחון טרי
2 קופסאות טונה ויליגר בשמן קנולה
אופן הכנה
* אם משתמשים בפולים הטריים, מבשלים אותם במי מלח רותחים במשך חמש דקות מסננים וטובלים במים קרים.
* מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים, למעט הטונה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
* מניחים את סלט הפול במרכזה של צלחת הגשה נאה, מפזרים מעל את הטונה המפוררת, ומגישים.