מתכון להכנת סלט אגסים קייצי

מאת – שמרית גולדברג צפדיה, שפית הבית של "ניופאן"

מצרכים:
1 צרור אורוגולה
1 לבבות חסה
5 מקלות סלרי אמריקאי
2 -3 אגסים חתוכים לקוביות
1 פומלה מחולקת לפילטים
צרור פטרוזליה
1 קולורבי חתוך למקלות עם מיץ לימון\ דלעת
גרגרי רימון

לרוטב:
1 כף תרכיז פריגת קפוא (1/4 כוס מיץ תפוזים)
1 כפית חרדל
1/4 כוס שמן זית
3 כפות חומץ בן יין לבן
1 כף דבש
2 כפות סוכר
קורט מלח
גרידת לימון

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי הרוטב בעזרת מטרפה לתערובת חלקה
2. חותכים גס את העלים מפזרים את גפרורי הקולורבי, בפומלה והאגסים
3. מפזרים את הגבינה והאגוזים.

להגשה:

גבינה כחולה/ פרמזן
50 גר' פקאן מסוכר

אביזרים: מטרפה, כוס מידה, כפות מידה, זסטר, קערות ערבול, קולפן, סכין חיתוך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *