פיצה, המאכל האהוב על רובנו, יכול להיות גם בתפריט פסח.

מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת, מעניק מתכון של פיצה כשרה לפסח.

חומרים:

0.5– ליטר חלב

3 – ביצים

400 גרם-  קמח מצה

180 גרם – קמח תפ"א

10 גרם אבקת אפיה

מלח

50 גרם – מרגרינה מומסת

רוטב עגבניות

גבינה מגורדת

אופן הכנה:

* מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק טוב.

* נותנים לבצק "לנוח" כשעה.

* פותחים את הבצק, מורחים את הרוטב ומעל מפזרים גבינה מגורדת ( ניתן להוסיף פטריות, זיתים, בזילקום וכ"ו)

* אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.

הקליקו לעוד מתכונים לפסח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *