המתכון באדיבות מחלבות גד

החומרים ל 16- פנקייקס קטנים:
2/3 כוס  90 גרם קמח רגיל
1 כפית חצי גדושה אבקת אפייה
2 ביצים
1 קופסה  250 גרם גבינת ריקוטה טבעי 5% גד
1/4 כוס  60 מ"ל חלב
3 כפות סילאן או דבש
2 כפות שמן קנולה

לטיגון:
תרסיס שמן

להגשה:
סילאן או דבש
פירות שאוהבים ענבים, דובדבנים, מנגו

אופן ההכנה:
* מערבבים קמח ואבקת אפייה במעבד מזון. מוסיפים ביצים, ריקוטה, חלב, סילאן או דבש ושמן קנולה, ומערבלים לתערובת חלקה ואחידה. משהים כ 5- דקות להתייצבות התערובת.
* מחממים מחבת טפלון או מחבת פנקייק על להבה נמוכה-בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן ויוצקים כ 1/4- כוס מן התערובת בעזרת מצקת. כשמופיעות בועות על פני הפנקייק, הופכים ומטגנים כדקה נוספת. ממשיכים את הטיגון עם שאר הבלילה משמנים מעט בכל טיגון.
* מגישים חם עם סילאן או דבש ופירות שאוהבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *