באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה

מתאים לתבנית קפיצית גודל 24 או 26

לבסיס:

150 גרם פרורי ביסקוויטים לבנים או חומים

 50 גרם חמאה

מלית גבינה:

אחד ורבע כוסות סוכר (250 גרם)

1/2 חבילה אינסטנט פודינג (40 גרם)

1 כפית תמצית וניל

2 חבילות גבינה לבנה 9% (500 גרם)

1 חבילה גבינת שמנת 30% (250 גרם)

2 וחצי חבילות שמנת מתוקה להקצפה (625 מל"ל)

ציפוי: 100 גרם פרורי ביסקוויט

הוראות הכנה:

לבסיס: בקערה בינונית ממיסים חמאה במיקרו, מערבבים פנימה את הפרורים, מניחים על בסיס התבנית ומהדקים.

למלית גבינה: בקערת המיקסר מניחים את כל המרכיבים יחד ומקציפים בעזרת המטרפה על מהירות בינונית עד לקבלת מרקם חצי מוקצף (לא חזק כמו קצפת) מעבירים להקפאה לכ-5 שעות.

להגשה: מוציאים מהמקפיא, מפזרים את פרורי הביסקוויט בצורה אחידה, משחררים מהטבעת של התבנית הקפיצית. מניחים להפשיר כשעה במקרר לפני ההגשה 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *