שמרית גולדברג שפית הבית של קריאולי, המשווקת את האביזרים למטבח של קיצ'נאייד אקססוריז, מנדבת מתכון למאפה גבינות מתובל לשבועות, פשוט להכנה ומתאים להגשה כמתאבן לצד כוסית יין.

חומרים:
50 גר' חמאה
11/2% כוס חלב
6 כפות קמח רגיל
1/2 כוס זיתים קצוצים
150 גר' גבינת קשקבל מגורדת
50 גר' גבינת פרמזן מגורדת
100 גר' בולגרית מגורדת
3 כפות עירית קצוצה
3 כפות בזילקום קצוץ דק
3 ביצים
3 כפות שומשום

אופן ההכנה:
* מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות)
* ממיסים בסיר חלב וחמאה עד שמתקבלת תערובת אחידה
* מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עד להסמכה
* מוסיפים את הגבינות ועשבי התיבול לבלילה החמה.
* מעבירים את התערובת שהתקררה מעט לקערת המיקסר , מוסיפים מלח ופלפל והביצים עד שמתקבלת תערובת אוורירית .
* מעבירים בעזרת כף לתבנית שקעים מסיליקון, מפזרים שומשום ואופים כ-30 דק' עד להזהבה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *