מי שרוצה להפתיע בחג השבועות עם מתכון מקורי ומנצח, להלן מנה עיקרית חגיגית ויפה ומתאימה לשולחן החג:

שף אילן פנחס, השף הראשי של רשת מסעדות ההמבורגר המובילה BBB, מעניק מתכון להמבורגר חלומי ופטריות בשילוב  איולי כמהין.

המבורגר חלומי ופטריות עם איולי כמהין, מתכון ל- 6 מנות.
מרכיבים לקציצה:

אופן הכנת הקציצה:

בקערת ערבוב טורפים את הביצים היטב ומוסיפים את כל המוצרים מלבד הקמח ומערבבים.

לאחר שהמסה אחידה מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים עד שיוצאת מסה אחידה וטיפה דביקה.

מניחים את המסה בתבניות סיליקון בצורה המבורגר, ואופים בתנור ,שחומם מראש ל180 מעלות, למשך 10-15 דקות או השחמת הקציצה.

עם הוצאת הקציצות מתנור יש להוציא מתבנית הסיליקון למניעת לחות.

מרכיבים לאיולי כמהין-

אופן הכנת האיולי-

מערבבים בעזרת מטרפה עם המרכיבים עד להתחברות עם המיונז, חשוב לא לערבב יותר מידי שהמיונז לא יתפרק.

מרכיבים להרכבת הלחמנייה-

הרכבת ההמבורגר-

צורבים את הקציצה על מחבת חמה עד להשחמה, ניתן גם על גריל פחמים.

על בסיס הלחמנייה מורחים את האיולי ומעליו מניחים את החסה והמלפפון החמוץ.

שמים את הקציצה הצרובה ומפזרים את החטיף בטטה מעל.

בתאבון!!!

חג שבועות שמח !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *