שמרית גולדברג שפית הבית של קריאולי, המשווקת את האביזרים למטבח של קיצ'נאייד אקססוריז, מציעה מתכון לעוגת דבש תפוחים ואגוזים לראש השנה, פשוטה להכנה, טעימה ומתאימה לארוחת החג.

חומרים:

5 ביצים
3/4 כוס סוכר דמררה
1/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס דבש
13/4 כוסות קמח תופח
1 כפית גדושה קינמון
1/4 כפית ציפורן
1/2 כפית סודה לשתייה
50 גר' אגוזי מלך
2 תפוחי גרנד חתוכים לקוביות קטנות

אופן ההכנה:
* מפרידים את הביצים, מקציפים לקצף רך ויציב את החלבונים יחד עם הסוכר.
* מערבבים בקערה קטנה את החלמונים, שמן דבש ומוסיפים תוך כדי ערבוב לתערובת החלבונים המוקצפת.
* מוסיפים את כל החומרים היבשים – קמח, קינמון, ציפורן סודה לשתייה ומערבבים קצרות.
* מוסיפים את קוביות התפוחים והאגוזים לתערובת ומעבירים לתבנית אפייה משומנת.
* אופים בחום בינוני 180 מעלות כ-40 דק' , בודקים בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *