אין כמו פסטה בולונז חמה ועסיסית כשגשם דופק על החלון. ברילה מציגה לפסטה בולונז  – בסיר אחד. המתכון קל, מהיר, נוח להכנה והכי חשוב – חוסך את הררי הכלים שצריך לשטוף אחר כך.
מומלץ להגיש בצלחת עמוקה עם בקבוק יין אדום וכמה חבר'ה טובים. 

מתכון מאת : אינס ינאי

מצרכים:

1 חבילת ספגטי של ברילה

300 גרם בשר בקר\ פרגיות טחון.

1 צנצנת רוטב בסיס לבולונז של ברילה.

חצי כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

כף פפריקה מתוקה

4 כפות שמן זית

חצי כוס בזיליקום טרי קצוץ

1 בצל קצוץ דק

4 שיני שום קצוצות דק

חצי כוס יין אדום

1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק

מים חמים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי – כשלוש כוסות .

ההכנה:

בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ובצל קצוץ מטגנים כ- 3 דקות.
מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.
מטגנים הכל יחד כ- 7 דקות עד שהבשר משנה צבעו, מנמיכים את האש.
מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, את  הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.
מוזגים על הכל מים רותחים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *