מתכון לפסח: פרחי פורל בעשבי תיבול

פרחי פורל בעשבי תיבול מאת מטבחו של השף אסף מישקובסקי

מצרכים:

2 יחידות פילה פורל נקי מעצמות והידרות {דג אחד}.

מיץ לימון טרי משני לימונים.

גרידת לימון

2 שיני שום טריות קלופות וקצוצות דק.

צרור כוסברה קצוץ

צרור פטרוזיליה קצוץ.

2 יח' בצל ירוק  קצוץ

טימין קצוץ.

צלפים 5 יח'

1/4 כוס שמן זית.

מלח גס , פלפל שחור גרוס

עלי מיקרו בזיליקום טריים.

אופן ההכנה:

מערבבים בכלי את כל עשבי התיבול חוץ מעלי הבזיליקום, מוסיפים שמן זית , מיץ לימון,

שום ,מלח ופלפל גרוס.

מניחים את פילה הפורל כשצד העור כלפי מטה, ממלאים בעשבי התיבול ומגלגלים לצורת רול {פרח} .

משפדים ע"י שיפוד ארוך בכדי לשמור על הצורה בזמן האפייה.

יוצקים מעל הפרחים עוד מנוזל עשבי התיבול ואופים בתנור למשך כ25 דקות בחום של 180 מעלות.

אופן ההגשה:

מסדרים במרכז צלחת את שני פרחי הפורל מעטרים בעלי בזיליקום טריים וגרידת לימון