מתכון למרק כתום – קובה דלעת

קפה גרג מרק כתום צלם דן פרץ

מרכיבים:

1 בצל חתוך דק .

250 גרם דלעת מגורדת .

250 גרם דלעת קוביות .

50 גרם סלרי .

200 גרם תפו"א מקולף ומגורד .

1.5 ליטר מים .

150 גרם רסק עגבניות .

25 גרם מלח .

קורט פלפל שחור טחון .

10 גרם מיץ לימון .

20 גרם סוכר .

60 גרם שמן .

50 גרם אבקת מרק עוף פרווה .

3 יחידות קובה מוכנות פירה או פטריות . (ניתן להשיג ברשתות המרקט).

קפה גרג מרק כתום צלם דן פרץ
קפה גרג מרק כתום צלם דן פרץ

אופן הכנה :

מטגנים בסיר בצל וסלרי מוסיפים את קוביות הדלעת לטיגון של 2 דקות מוסיפים את הרסק עגבניות ואז את כל המרכיבים מוסיפים טעמים .

בזמן הגשת המנה מחממים את המרק מוסיפים את הקובה ומגישים .