"ברילה" מציע מתכון קל ומהיר של לזניות אישיות להגשה כfinger food ומתאימות לאירוח

מצרכים:

12  עלי לזניה של ברילה

1 צנצנת רוטב פומדורו של ברילה

12  פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות

200  גרם גבינת מוצרלה מגוררת

100  גרם זיתים שחורים מגולענים

שמן זית לשימון תבנית שקעים

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים
  2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל  2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.
  3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *