מתכון ללזניה זוגית באינגליש קייק

לרגל הולנטיינ'ס דיי, מותג הפסטה מספר אחד באיטליה "ברילה" מציע מתכון מרשים ללזניה זוגית באינגליש קייק

מתכון מאת : אינס ינאי 

אביזרים: תבנית אינגליש קייק רצוי מסיליקון

מצרכים:

חצי חבילת עלי לזנייה של "ברילה"

200 גרם ריקוטה

100 גרם מוצרלה מגוררת

300 גרם תרד קצוץ דק

חצי כוס בזיליקום קצוץ דק

2 שיני שום כתושות

1 צנצנת רוטב נפוליטנה

כפית מלח

כפית פלפל שחור

1 מיכל שמנת לבישול

קמצוץ אגוז מוסקט

להגשה:

100 גרם פרמזן מגורר

עלי בזיליקום שלמים

ההכנה:

1.מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים ומניחים על נייר אפייה משומן מעט , אחד ליד השני.

  1. בקערה עמוקה מערבבים יחד תרד, בזיליקום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שמנת לבישול , ריקוטה ומוצרלה.
  2. בתבנית אינגליש קייק מסיליקון, או מרופדת נייר אפייה מניחים 3 כפות רוטב נפוליטנה.
  3. מרפדים את התבנית בעלי לזנייה כך שיצאו כלפי חוץ .
  4. מניחים ממלית הגבינות והתרד, מניחים 3 כפות רוטב ומניחים שוב 2-3 עלי לזנייה.
  5. חוזרים על הפעולה ומסיימים בעלי לזנייה שעליהם יתרת הרוטב. עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.
  6. הופכים על מגש הגשה, מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורר.