אוהבים לביבות? החגיגה הזאת מיועדת עבורכם. חברת "דורות", יצרנית מוצרי השום והתיבול הקפוא, מגישה לרגל חג החנוכה מתכון ללביבות בטטה. בתאבון!

מצרכים (ל-12 יחידות):

1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות

1 כוס קמח לבן

1 ביצה

4 טבליות ג'ינג'ר דורות

מלח ופלפל שחור

2 כפות חמאה

מצרכים לרוטב: 

1 גביע קרם פרש

1/4 כוס עירית קצוצה

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הבטטות בסיר בינוני עם מים כ-10 דקות, עד לריכוך הבטטות

ומסננים מנוזלים. מועכים בקערה את הבטטות עד לקבלת מחית.

  1. מוסיפים את הביצה, טבליות הג'ינג'ר, קמח, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד

לקבלת מרקם אחיד.

  1. מכניסים למקרר לחצי שעה.
  2. מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים לביבות.
  3. מחממים חמאה במחבת גדולה ומכניסים את הלביבות. מטגנים כ-3 דקות מכל

צד ומוציאים מהמחבת.

  1. בקערית קטנה מערבבים את הקרם פרש עם העירית ומתבלים במלח ופלפל.
  2. מניחים על צלחת קרם פרש ומעל את הלביבות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *