פסטה ורודה היא חגיגה לעיניים ולחך, מתאימה כמנה מושלמת לארוחה משפחתית חגיגית, או כמנה מיוחדת במיוחד לאירוח. מותג הפסטה המוביל ברילה מעניק מתכון של פסטה ורודה עם רוטב פסטו.

מצרכים:
1/2 חבילה פסטה בבטה ברילה
2 סלקים
מלח

לרוטב פסטו (ישאר לכם ממנו לעוד מנות):
2 חבילות עלי בזיליקום
4 שיני שום, קלופות
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל
1/2 כוס צנוברים, קלויים
1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק
ניתן להשתמש במקום ברוטב פסטו קנוי

להגשה:
עלי בזיליקום
גבינת פרמזן, מגורדת דק

אופן הכנה:
– מבשלים את הסלקים עד ריכוך בהרבה מים.
– טוחנים את הסלקים ביחד עם 4 כוסות מים עד שנוצר רוטב ורוד במרקם חלק.
– מרתיחים את הרוטב הורוד וממליחים. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה רכה. מסננים.
– פסטו: טוחנים את כל המצרכים עד שנוצר רוטב פסטו במרקם שאוהבים. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.
– מניחים את הפסטה בקערה גדולה, מניחים מעל תלוליות של רוטב פסטו ומגישים עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן מגורדת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *