מתכון לחג שבועות: מרק עגבניות פיקנטי קר ומיני רביולי בעיטור יוגורט

חומרים ל-6 מנות
2 יח' סלט מטבוחה של אחלה
2 כוסות מיץ עגבניות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 שקית מיני רביולי של שטראוס מבושל לפי ההוראות (המפורטות ע"ג האריזה)
1 גביע יוגורט דנונה טבעי
מלח, פלפל
עלי פטרוזיליה לקישוט

אופן ההכנה:
* שמים סלט מטבוחה, מיץ עגבניות ופטרוזיליה במעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.
* מתבלים את הרביולי המבושל במלח ופלפל.
* מוזגים לצלחת את מרק העגבניות, מוסיפים כף יוגורט ומעל מניחים את הרביולי. מקשטים בעלה פטרוזיליה.

המתכון באדיבות שטראוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *