באדיבות קונדיטוריית שמו מאת הקונדיטור מיקי שמו
בסיס העוגה: ספוג שוקולד
שכבה פנימית בעוגה
60 גר' פיצפוצי אורז
40 גר' חמאה
50 גר' שוקולד מריר .
150 גר' נוגט
* להמיס חמאה ושוקולד מריר.
* לצרף נוגט.
* להכניס פנימה את הפיצפוצי אורז.
* למזוג לתבנית.
מוס שוקולד קרמל:
100 גר' גלוקוזה
150 גר' סוכר
125 מים חמים
* לבשל גם אחרי הרתיחה .
* לשפוך מים חמים ולהמשיך לבשל עד שאין גושים ולסנן.
* להקציף 3 מיכלים של שמנת מתוקה .
* לקפל 200 גר' שוקולד מריר + 60 גר' חמאה + 1/2 מכמות הסירופ.
הרכבה
* ספוג שוקולד.
* מוס שוקולד קרמל.
* רייז קריספי.
* מוס שוקולד קרמל.