מתכון מאפה לחג השבועות.

מצרכים
5 ק"ג תרד צעיר וטרי
500 גר' גבינה צפתית קשה- שומרון
600 גר' גבינה צפתית עם קצאח- שומרון
350 גר' רצועות דקות של פלפל אדום
10 ביצים
עלי פילו ( לפי הגודל הרצוי)
מלח
פלפל
שמן

אופן ההכנה:
* לשטוף היטב את עלי התרד ולתת להם להתייבש בסלסלה או במסננת.
* לקצץ את עלי התרד.
* לחתוך את הגבינות לקוביות קטנות, להוסיף את רצועות הפלפל, הביצים ועלי התרד הקצוצים. לתבל ולערבב היטב.
* לשמן את עלי הפילו ולהניח עליהם את מלית התרד. לקפל או לגלגל לצורה הרצויה.
* לאפות בחום של 180 מעלות.

המתכון באדיבות גבינות השומרון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *