לחוצים מצום יום כיפור? קבלו מתכון מסורתי מהעדה הפרסית באדיבות תה ויסוצקי. ההמלצה היא להכין ולשתות לפני הצום וביציאה מהצום.
מקלפים 4 תפוחים – לא חמוצים (מומלץ להשתמש בתפוחים עם קליפה אדומה).
מגררים במגררת את התפוחים ושופכים את הגרר לקערה גדולה (כמו קערה להגשת קוקייטל קפריניה/סנגרייה).
מוסיפים לתפוחים המגוררים: חליטה העשויה מחצי כוס מים רותחים עם תיון של חליטת תפוחים – צריך לחכות שהתיון יתמצה לפחות 3 דקות.
מוסיפים לקערה: 2 כפות מי ורדים, מים קרים – כ-1.5 ליטר, ומגש קרח שלם.
מערבבים היטב ונהנים.
ושיהיה לכם צום קל