מתכון לחג שבועות: לביבות גבינה ותירס בעשבי תיבול

חומרים לכ-15 יחידות
* 3 ביצים
* 1 כוס גרגירי תירס כתושים
* 3 כפות קמח
* 3 כפות קמח תופח
* 1 יח' גבינת סקי חצי קילו
* כף פטרוזיליה קצוצה
* מלח, פלפל
* שמן / חמאה לטיגון
* גביע שמנת חמוצה יטבתה להגשה

אופן ההכנה:
* בקערה מערבבים את כל החומרים היטב עד לקבלת בלילה רכה.
* מחממים במחבת מעט שמן/חמאה ובעזרת כף יוצרים לביבות ומטגנים כשתי דקות מכל צד או עד שהלביבה זהובה. מגישים חם בתוספת שמנת חמוצה.

המתכון באדיבות שטראוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *